Service IT

Prin activitatea noastra de service calculatoare, asiguram functionarea optima a echipamentelor IT si utilizarea eficienta a resurselor IT.

Sistemul de operare va avetizeaza de aparitia unei probleme? Imprimanta, navigatia GPS, laptop-ul, serverul sau telefonul s-au defectat? Intampinati dificultati in utilizarea anumitor programe sau aplicatii software? Daca va confruntati cu probleme de acest gen, va recomandam sa luati legatura cu tehnicienii nostri pentru a gasi cea mai avantajoasa solutie de rezolvare a acestora.

IN CE CONSTA ACTIVITATEA NOASTRA DE SERVICE CALCULATOARE?

66EE6E64A5

Pentru situatiile in care reparatia nu este posibila sau nu este indicata, tehnicienii nostri va pot acorda asistenta in achizitionarea unui echipament de schimb care sa corespunda cerintelor si bugetului dvs.

2SLJBDK4T0

Vrem să ne păstrăm obiectivitatea în recomandarea soluţiilor hardware şi software pentru a alege cea mai bună soluţie pentru clienţii noştri la momentul respectiv.

instalare/dezinstalare programe, asistenta software, optimizari, devirusari, dezinstalari, remediere bug-uri s.a.

prelungirea duratei de functionare a echipamentelor (imprimante, statii de lucru, servere, telefoane s.a.).

Serviciile noastre constau in acordarea de suport tehnic de specialitate pe baza solicitarilor dvs. Remedierea incidentelor se poate face, in functie de caracteristicile acestora, la service-ul nostru, remote (la distanta), telefonic sau prin deplasarea in locatia clientului.

AVANTAJELE UNUI ABONAMENT DE SERVICE CALCULATOARE

Optimizarea timpului de lucru al angajatilor prin eliminarea timpilor morti si functionarea optima a echipamentelor;

Beneficiati de o paleta larga de activitati de suport si service calculatoare: diagnoza, consultanta, mentenanta, reparatii s.a.

Disponibilitate prelungita si personal dedicat, gata oricand sa raspunda fiecarei solicitati intr-o maniera placuta si profesionista.

Beneficiati de know-how-ul unei echipa de profesionisti cu o vasta experienta in activitati it dintre cele mai variate

Cea mai bună alegere în materie de servicii software/hardware.

Nu ezita, contactează-ne cât mai repede.